O nama

Tvrtka SOFTRONIC d.o.o. osnovana je 2003. godine i iza nas je dugogodišnje iskustvo te odrađujemo za Vas sve vrste računovodstvenih usluga. Poslovne knjige vodimo u skladu sa zakonima i računovodstvenim standardima, prateći svakodnevne izmjene i dopune zakona i propisa. Naša knjigovodstveno-računovodstvena metodologija je u skladu sa zakonima, lako čitljiva i uvijek dostupna.

Prednosti VANJSKOG RAČUNOVODSTVA pred vlastitim:

FLEKSIBILNOST: Više se ne morate brinuti o sezoni, godišnjim odmorima, bolovanjima i sl.
SIGURNOST: Sigurni ste da poslujete unutar zakonskih okvira
TAJNOST: Nema više brige o tome tko čiju plaću zna
STRUČNOST: Ne morate više odrađivati dio posla u poslovanju tvrtke za koji niste ekspert
TOČNOST: Više nema dileme da li ste dobili ispravan podatak
RACIONALIZACIJA: Možete biti sigurni da optimalno koristite resurse
DOSTUPNOST: Uvijek možete dobiti svaku informaciju kad vam zatreba

 

Softronic d.o.o. 20. godišnjica

SOFTRONIC d.o.o.

Ako niste zadovoljni s dosadašnjom uslugom za prijelaz kod nas je najbolje odabrati vrijeme nakon predaje završnih izvještaja ili tokom izrade istih. Dolaskom u naš ured naići ćete na opuštenu atmosferu i osmijeh. Na mobitel smo dostupni i izvan uredovnog radnog vremena. Kod osnivanja poduzeća, obrta, OPG i udruga pomažemo svim potrebnim savjetima i informacijama.

Kontakt Info

 

Najkraće rečeno, računovodstvo je bilježenje financijskih transakcija uz pohranjivanje, sortiranje, izdvajanje, sažetak i prezentiranje informacija kroz različita izvješća i analize.

Naš cilj je pomoći našim klijentima da potpuno shvate svoju financijsku situaciju i izgrade što kvalitenije planove za vlastitu budućnost, bez obzira bili to poduzetnici ili pojedinci. Kako bismo ostvarili cilj pomažemo našim klijentima u unosu podataka, obračunu plaća, poreznim pripremama, proračunima, poslovnom planiranju i svakodnevnom upravljanju novcem.

Kod nastojanja za povećanjem dobiti najbitnije je fokusirati se na troškove i prihode koji su relevantni za povećanje profita (zanemarujući one koji nisu relevantni) uz smanjenje gubitaka.

Naša tvrtka je u mogućnosti ponuditi vam povoljne cijene i personalizirane usluge. Cilj nam je našim klijentima spasiti dovoljno novca da pokriju troškove i ostvare profit.

U našem knjigovodstvenom servisu koristimo najmodernije software-ske pakete koji nam omogućavaju slanje svih potrebnih izvještaja putem interneta, bilo za klijenta ili za institucije. Također dolazimo u Vaš ured po dokumentaciju u cilju što efikasnije i uspješnije suradnje, odnosno da Vam smanjimo nepotrebno gubljenje vremena.